Garantie

Op al onze meubelen en kussens geldt een volledige garantie van 3 jaar. 

Op de bahandeling van de meubelen geldt een garantie van 1 jaar. Tip behandel uw meubel ieder jaar.

Mocht je gedurende deze periode in aanmerking komen voor garantie, stuur dan een duidelijke omschrijving van het mankement (het liefst met foto's) op naar het volgende e-mailadres: info@relaxsteigerhout.nl

 

Indien door ons is vastgesteld dat het geleverde product gebrekkig is en dat tijdig aan ons is bekendgemaakt, zullen wij het gebrekkige product binnen redelijke termijn na retourontvangst vervangen of zorgdragen voor herstel daarvan.

 

Er kan geen aanspraak worden gemaakt op garantie  indien het gebrek is ontstaan door of het gevolg is van omstandigheden waar wij geen invloed op kunnen uitoefenen, daaronder begrepen werking van het hout/natuursteen, scheuren en kieren, hars dat uit het hout loopt, kleur en lengteverschillen van het hout. Schade aan meubelen die is ontstaan door onredelijk gebruik en schade die is ontstaan aan meubelen die worden gebruikt voor commerciële doeleinden komen niet in aanmerking voor garantie.Zorg er voor dat u in de winter het meubel beschut neer te zet of door het af te dekken met een zeil. Zorg er voor dat het meubel nooit in een plas water blijft staan en goed kan ventileren. Het hout mag wel nat worden maar deze moet ook weer kunnen drogen.